Жакында биз бир лайфхакты көрдүм жана аны сиз менен бөлүшкүбүз келет!)

Жакында биз бир лайфхакты көрдүм жана аны сиз менен бөлүшкүбүз келет!)
баштап 06.05.24 чейин 06.05.24 Тооктун жумурткасы дайыма эле идеалдуу аарчыла бербейт. Бизге жоон скотч керек. Аны жумурткага жабышытырып чыгабыз, кабыгын чагып, скотчту алып салабыз. Кабыгы скотчко жабышып калышы керек. Жасап көрүңүз!)
Кантип картошканы 5 мүнөттө кайнатып, кабыгын тазалоо керектигин билесизби? Бул оңой жана жөнөкөй! Картошканы тегерете бычак менен анча терең эмес кылып кесип чыгыңыз. Кесилген картошканы желим баштыкка салып, байлап, микротолкундуу мешке 4-5 мүнөт коёбуз. Алып чыгабыз. Сырты бир нече секунддун ичинде опоңой аарчылат. Колдонуп көрүңүз!
  Тизмеге кайтуу