Иммунитетке бал жана жаңгак менен лимон
Лимон ширеси жана бал менен жаңгак пастасы
Азыктар: лимон, бал жана грек жаңгагы бирдей пропорцияда.
Даярдоо убактысы: 10-15 мүнөт.
Даярдоо: Лимондун кабыгын майда сүргүч менен алып салыңыз. Жемиштерден ширесин сыгып алыңыз. Жаңгакты бычак менен майда туурап, айнек банкага салып, ага бал жана лимондун ширесин куюп, кабыгын кошобуз. Жакшылап аралаштырыңыз. Муздаткычта сакташыңыз керек.
Айтмакчы, аралашманы кичинекей порцияда даярдаган жакшы – жаңы кезинде ал көбүрөөк пайда берет жана узак мөөнөттүү сакталгандан ачып кетет деген коркунуч жок.
Кантип колдонуу керек: Күн сайын эртең менен бир чай кашыктан чай менен же жылуу суу менен ичсеңиз болот.
Тизмеге кайтуу